ChatGPT: mogelijkheden en risico's van chatbots binnen uw organisatie

Donderdag 16 mei 2024 - Live webinar

Registraties zijn gesloten

Inschrijven


BESCHRIJVING

Chatbots zijn steeds prominenter aanwezig in het bedrijfsleven. Ondernemingen gebruiken ze voor klantencommunicatie, cv-beoordelingen, creatie van tekst en beeld etc. Dit brengt veel opportuniteiten maar ook aanzienlijke juridische risico’s met zich mee.

 Hier gaat Mr. Matthias Vandamme dieper op in tijdens ons webinar over chatbots in het bedrijfsleven.

 Wat mag u concreet verwachten?

  • Tips om uw onderneming te beschermen tegen de mogelijke juridische valkuilen. De spreker geeft enkele voorbeelden van hoe het niet moet én deelt veel best practices
  • U krijgt praktische stappen die u kunt volgen om juridische risico’s te beperken, met een focus op privacy- en gegevensbeschermingsrecht en auteursrecht
  • Na afloop van het webinar krijgt u ook een handige checklist mee om te gebruiken bij de implementatie van een chatbot.

SPREKER

Matthias Vandamme

Matthias is sinds september 2020 lid van de Orde van Advocaten bij de Balie te Antwerpen. In september 2023 vervoegde Matthias Claeys & Engels waar hij zich toelegt op het ruime gegevensbeschermings- en privacyrecht. Hierin verdiept Matthias zich zowel in adviezen als procedures.

In juli 2020 behaalde Matthias zijn master in de rechten met onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Tijdens zijn studies heeft Matthias verschillende stages gedaan bij nichekantoren in Brussel en Mechelen gespecialiseerd in gegevensbeschermings-, intellectuele-eigendoms- en technologierecht. Na zijn opleiding heeft Matthias drie jaar gewerkt in één van deze nichekantoren waar hij zich verder verdiepte in het gegevensbeschermings- en privacyrecht. In 2023 doorliep Matthias eveneens met succes een opleiding tot Data Protection Officer (DPO).

Hij is coauteur van het boek Privacy & Persoonsgegevens: De cookie-regelgeving voor overheden en bedrijven (Politeia).

DOELPUBLIEK

Advocaten, bedrijfsjuristen, accountants en ondernemers.

PRIJS

110 EUR excl. btw

ACCREDITATIES

OVB en ITAA : erkend voor 2 punten

IBJ in aanvraag

Datum & Tijd
donderdag

16 mei 2024

06:00 08:00 Europe/Brussels
Locatie

LeA Uitgevers

Esperantolaan 4 bus 007
3001 Heverlee
België
+32 498 90 17 99
Krijg het adres
Organisator

LeA Uitgevers

+32 498 90 17 99
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.